BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

over bpg diederen

Bij BPG Diederen beginnen veel succesvolle klusprojecten. Vakmensen weten dat zij hier de beste bouwmaterialen vinden. Het assortiment is goed doordacht en met zorg samengesteld door medewerkers die veel gevoel hebben voor kwaliteit. BPG Diederen is een serieuze bouwmaterialenhandel waar u kunt rekenen op gedegen advies over isoleren, houtbewerking, bouwprojecten en de benodigde materialen daarvoor.

Sinds 2010 zijn wij lid van de BPG-groep. Dit geeft ons de mogelijkheid bouwmaterialen gezamenlijk in te kopen, waardoor wij tegen zeer scherpe prijzen kwalitatief hoogstaande producten kunnen leveren. Ideaal en perfect afgestemd op de wensen van u als particulier of professional in de bouw. Naast A-merken in verschillende productgroepen heeft BPG ook veel eigen merk-producten, professionele kwaliteit tegen een scherpe prijs. Bovendien zijn alle leden echte familiebedrijven. Zoals wij. Een prettige bijkomstigheid. En wat natuurlijk ook een groot voordeel is: het centrale magazijn van de Bouwpartner Groep met meer dan 50.000 producten ligt bijna om de hoek!

Bouwmaterialen

BPG Diederen is al sinds de oprichting gevestigd aan de Stationsstraat te Schinnen. Het bedrijf werd in drie fasen uitgebreid tot de 4.400 m2 grote hout- en bouwmaterialenhandel die het nu is. De kennis over hout, plaatmateriaal en andere bouwmaterialen is van generatie op generatie overgedragen. De medewerkers van BPG Diederen hebben zo veel bouwprojecten van de zijlijn mogen meemaken, dat zij uitstekend kunnen meedenken over uw geplande renovatie of bouwproject. Maak er gebruik van! 


 
Bel mij