BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

isolatie bpg diederen

Altijd behaaglijk in huis, bijdragen aan een beter milieu en een lagere energierekening! Met isolatie valt er veel te winnen. Daarom investeren veel huizenbezitters in dakisolatie, spouwmuurisolatie en vloerisolatie. De eerste stap is meestal spouwmuurisolatie. Een spouw is de ruimte die zit tussen een binnenmuur en een buitenmuur. Die ruimte kun je opvullen met isolatiemateriaal om de warmte binnen te houden. Naast spouwmuurisolatie is ook dakisolatie een manier om veel geld te besparen op de energierekening. Het is een stevige investering, maar het kan bij een gemiddelde eengezinswoning € 650,- per jaar schelen op de energierekening (bron: milieucentraal.nl). Vloerisolatie is vooral populair omdat het zoveel meer wooncomfort oplevert. Maar ook door de vloer te isoleren bespaar je al gauw € 200,- per jaar.

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is alleen mogelijk bij woningen die na 1920 zijn gebouwd. En woningen die na 1976 zijn gebouwd, hebben meestal al een geïsoleerde spouwmuur. Het aanbrengen van spouwmuurisolatie is specialistenwerk. Vraag daarom offertes op bij een gecertificeerd isolatiebedrijf. Bij BPG Diederen vinden deze specialisten isolatiemateriaal met een hoge isolatiewaarde. Wij geven graag uitleg bij de verschillende isolatiematerialen in ons assortiment. Alleen als deze isolatiematerialen goed wordt aangebracht, leveren ze het de energiebesparing op die u verwacht. 

Dak isoleren

Veel woningen hebben al wel een geïsoleerd dak, maar de isolatie van zo'n dak kan vaak veel beter. Dat levert veel meer energiebesparing op. Bij BPG Diederen vindt u isolatieplaten en ander isolatiemateriaal met een Rc-waarde van 4 of meer, dus een hoge isolatiewaarde. Als deze isolatie stevig wordt bevestigd, zonder kieren, zult u direct verschil merken. Een plat dak moet trouwens altijd door een expert worden geïsoleerd, want dat is specialistenwerk. Voor een puntdak geldt dat niet. Het maakt wel veel verschil of u de zolder gebruikt of niet. De medewerkers van BPG Diederen adviseren u graag over de beste isolatie voor uw dak en zolder. 

 
Bel mij