BPG maakt gebruik van cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken content via social media te delen en om de inhoud van de site af te stemmen op uw voorkeuren. Deze cookies worden ook geplaatst door derden. Door deze melding te accepteren of gebruik te blijven maken van deze site stemt u hiermee in. 
Meer informatie

Historie bpg

 • 1928

  De geschiedenis van BPG Diederen begint bij Frans Diederen. Hij is de grootvader van de huidige eigenaar Franck Ruijters. De moeder van kwam eind jaren vijftig in de zaak en was verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte. De vader van Franck was schoolmeester. Franck kan zich niet anders herinneren dan dat hij op het bedrijf van zijn moeder en opa was. In '89 komt Franck in het bedrijf. Zijn moeder blijft nog tot '97 in de zaak en neemt afscheid met een veertig jarig jubileum! Vandaag de dag is BPG Diederen nog steeds een echt familiebedrijf waarin naast Franck ook zijn vrouw en zus werkzaam zijn.

 • 1928

  Frans Diederen richt Diederen Houthandel op.

 • 1990

  Kleinzoon Franck Ruijters en Monique Ruijters-Leclerq nemen het bedrijf.

 • 2001

  Diederen treedt toe tot de 4Plus Bouwmaterialen. Essentiële zaken, zoals productmanagement, inkoop en facturering worden vanaf nu centraal geregeld. Een belangrijke stap tot verdere professionalisering, waarbij de bouwmaterialenhandel nog beter aan de wensen van aannemers en afbouwbedrijven kan voldoen.

 • 2005

  Nieuwbouw van alle magazijnen.

 • 2010

  Diederen gaat de BPG-formule voeren en voert vanaf dat moment de bedrijfsnaam BPG Diederen.

Bel mij